forumregels

Omgangs- en plaatsingsregels die gelden voor dit forum
Dettie
Berichten: 10683
Lid geworden op: Do Jan 15, 2009 00:00
Contact:

forumregels

Berichtdoor Dettie » Di Feb 16, 2010 14:08

Helaas moet het, zelf heb ik een erge hekel aan regels maar ja.
Onderstaand de forumregels die gelden voor het Poezie-Leestafelforum.


Bedenk dat dit een OPENBAAR forum is, iedereen kan alle berichten lezen. Leden wordt daarom aan geraden om goed na te denken wat ze op dit forum plaatsen en wat niet.
De moderator is niet verantwoordelijk voor de door de gebruiker geplaatste berichten. De moderator kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.

- Besef dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de moderator (behalve bij de berichten die door de moderator zelf geplaatst zijn).

- Op dit forum worden kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, spottende, racistische, haatdragende, bedreigende, sexueel-georiënteerde berichten niet geaccepteerd en onmiddellijk verwijderd.
(De moderator van dit forum zal proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van het forum.)
Godsdienstige en politieke berichten die zonder enige aanleiding geplaatst worden, worden eveneens niet geaccepteerd en verwijderd.

- Als iemand zich niet houdt aan de voorwaarden, of aanwijzingen van de moderator niet volgt, kan diegene meteen en permanent van dit forum verwijderd worden en zal eventueel de service provider op de hoogte worden gesteld van het gedrag.

- De moderator van de site en dit forum is niet aansprakelijk voor hack-pogingen die tot gevolg hebben dat persoonlijke informatie bekend wordt.

- De moderator van dit forum heeft het recht alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en heeft het recht onderwerpen en forumitems te sluiten op het moment dat zij dit passend vindt.

- privémails en privéberichten worden NIET geplaatst/openbaar gemaakt op dit forum mits door beide partijen goedgekeurd. Gebeurt dit toch zonder toestemming dan wordt dat bericht verwijderd en degene die de privémail/ het privébericht geplaatst heeft, krijgt een waarschuwing. Bij een tweede keer plaatsen van privéberichten wordt diegene meteen en permanent van dit forum verwijderd.

De moderator behoudt zich te allen tijde, ook zonder opgaaf van reden en zonder waarschuwing, het recht voor personen de toegang tot dit forum te ontzeggen of te ontnemen. Over de beslissing van de moderator om iemand al dan niet toegang te geven tot dit forum is geen discussie mogelijk.

- Blijf bij het onderwerp.
Poezie-Leestafel is geen chatbox waar allerlei meningen geventileerd kunnen worden.
Privé-gesprekken en over-en-weertjes kunnen prima via andere kanalen worden gevoerd. Bovendien komen off-topic postings de leesbaarheid van de topic niet ten goede en weerhouden ze andere gebruikers te gaan posten!
One-liners zijn slechts toegestaan als deze iets toevoegen - dit ter beoordeling van moderatoren - aan een thread. Nietszeggende reacties voegen niks toe aan een topic en zijn niet bevorderlijk voor de leesbaarheid.

- Berichten met een commercieel oogmerk en/of nadrukkelijke verwijzingen naar commerciële sites zijn niet toegestaan

- Het emailadres dat je opgeeft bij inschrijving wordt alleen gebruikt door messageboard voor het bevestigen van je account en wachtwoord en voor het verzenden van een nieuw wachtwoord als je je wachtwoord vergeet.
(je hoeft dus niet de moderator te mailen als je je wachtwoord vergeten bent, jouw wachtwoord is niet bekend bij haar)

Iedereen dient zich te houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels.

Dettie (beheerder/moderator)

Terug naar “Forumregels”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast